Taalbureau Maître Jean

Taleninstituut
in Breda

 - Kennismaking
 - Lestarieven
 - Europees referentiekader
 - Algemene voorwaarden
 - Routebeschrijving
 - Contactinformatie

 - Niveau A/B/C
 - Zakelijk
 - Conversatieles

 - Niveau A/B/C
 - Zakelijk
 - Examentraining NT2

 - Niveau A/B/C
 - Zakelijk
 - Conversatieles

 - Nederlands
 - Français
 - Deutsch
 - English

 Kennismaking

pasfoto Mag ik me even aan u voorstellen? Mijn naam is Nelly Huijts-van der Wielen. In 2000 ben ik mijn eigen taalbureau begonnen: Maître Jean. Maître omdat ik lesgeef, Jean als hommage aan mijn Franstalige moeder Marie-Jeanne. De Franse taal is mij dus echt met de paplepel ingegeven. Ik heb na mijn opleiding gymnasium A Franse taal- en letterkunde gestudeerd in Utrecht, met als bijvakken Spaans, Engels en Onderwijskunde. Na mijn studie heb ik aanvankelijk in het middelbaar onderwijs lesgegeven, maar ik kwam al snel in het volwassenenonderwijs terecht. In Eindhoven, waar ik toen woonde, heb ik opleidingen Frans verzorgd bij o.a. Philips, DAF en Hatema Helmond. Na mijn trouwen hebben mijn werkzaamheden enige tijd op een laag pitje gestaan doordat de zorgtaken voorop stonden. Sinds 1999 ben ik echter weer actief in het volwassenenonderwijs, eerst als docente Frans en Nederlands bij twee bekende taleninstituten, sinds 2000 met mijn eigen taalbureau.

Sinds 2012 werk ik samen met het taalbureau van mijn dochter: Taalbureau Lisanne Huijts. Sinds oktober 2014 is onze groep verder uitgebreid met nog drie docenten Nederlands, Frans en Spaans en hebben wij een tweede lesruimte op het adres Paardeweide 5 in Breda.

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Ikzelf geef cursussen Frans en Nederlands. U kunt zich ook via Taalbureau Maître Jean aanmelden voor een cursus Nederlands, Frans of Spaans bij een van de andere docenten van onze groep. Wij bekijken per aanmelding bij welke docent de cursist het beste geplaatst kan worden. Als u meer wilt weten over een van de cursussen, klikt u deze dan aan in een van de kaders links.

Aanmeldingsprocedure

Als u belangstelling heeft voor een van de cursussen, dan kunt u mij mailen voor verdere informatie. Als u daarna besluit een cursus te gaan volgen, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek waarin de verdere gang van zaken wordt geregeld.

Een cursus Frans, Nederlands of Spaans kan het hele jaar door worden begonnen. De lessen zijn privé, behalve wanneer u zich als groepje aanmeldt of wanneer er bij uw inschrijving een groepje gevormd kan worden of wanneer u aan kunt sluiten bij een reeds bestaande groep.

Zie de pagina met contactinformatie voor het telefoonnummer, e-mailadres en postadres.
© 2018 Taalbureau Maître Jean